Dobrodošli u zonu mentalnog zdravlja

Bolesti zavisnosti u Evropi i kod nas

EMCDDA logo Prema najnovijim podacima EMCDDA /2009 g/ u Evropi postoji preko 50 miliona osoba koje boluju od zavisnosti od droga. Zavisnost od marihuane (22%), cocaina (4%), amfetamina (3%), heroina (0,5%) postaje sve veći teret i problem za zdravstvene sisteme čak i bogatih zemalja. Ako ovim brojkama dodamo i problem miliona zavisnika od alkohola i pušenja, veličina problema postaje očigledna.

U Srbiji se operiše sa brojkama od 50.000 – 100.000 zavisnika od droga, a najnoviji podaci govore da svaka 6 osoba u Srbiji „ima problem sa alkoholom“. Sa druge strane smatra se da je uspešan onaj zdravstveni sistem koji u svoje programe za lečenje obuhvati bar 60% zavisnika. U Srbiji je za sada ta brojka stala na 10% !

Mi smo tu za Vas

Zato, poštovani sugrađani, ako Vam se život pretvorio u „moru“, ako se kreće na relaciji „droga – novac – droga“ i više ništa nema značenje i smisao, donesite važnu odluku: Priznajte da ste postali zavisnik!

Mi smo tu za Vas

Recite NE Drogi! Prihvatite da više sami ne možete da se izborite sa problemom! Javite nam se! Mi možemo da Vam pomognemo da se rešite zavisnosti! Imamo program za trajno izlečenje zavisnosti. Trajno rešenje je moguće i ono leži u promeni ličnosti!

PREKID UZIMANJA DROGE, NA BILO KOJI PERIOD, NIJE IZLEČENJE!

Ne gubite dalje dragoceno vreme i mladost. Odlučite se za život! Život može biti ponovo lep i u bojama!

Zona bez droge

Neka naša „Naltrex Zona“ postane Vaša „zona sigurnosti i zona bez droge“ !